Monday, June 13, 2011

baru terkejut?dah lama tahu?ok...tak mengejutkan...

salam 1 Malaysia...

ok...assignment da habis...
tinggal final exam j ni...
untuk student2 kat sini le...hu3

sekarang ni da duduk rumah bujang...
semua laki2..
xd mak bapak...hahaha...
so agak stylo la kan...

jadi,bila duduk b'muhibah camni...
mcm2 kerenah bleh jumpa...hahaha
walaupun masing2 da besar...
da hampir jadi mak bapak budak...
ada jugak yang perangainye mcm budak kecik...

kadang2 rasa pelik jugak...tapi,kelakar...hahaha

ada beberapa fakta yang aku nak kongsi pasal hidup membujang ni...
tapi bila korg baca setiap 1 nye..
aku nak korg reply dengan jawapan;
  • lama tahu dah...
  • lah,ye ke?
  • ok.terkejut...

hahahaa...ok?boleh aku mulekan?
ok...

  1. ada bakal2 suami korg ni tido mengigau bagai nak rak, tapi bila di tanya pagi 2,semua malas nak mengaku...hahhaha
  2. ada bakal2 suami korg ni x makan sayur...ha~~
  3. ada jugak yang x pandai tanak nasi...hahaha
  4. ha...jangan korg x taw...kami bujang2 ni pandai masak tahu...da rasa belum masakan kami?huhuhu...
  5. ha...ada jugak yang lepas makan x reti2 nak basuh pinggan sendiri...hahahaha
  6. tapi...ada jugak yang rajin kemas rumah,pantang tengok bersepah sikit je..terus kemas...ha~
  7. ada jugak yang waktu tidurnya x menentu...lagi2 time ada due date pape ke..kompom x tido 1 hari...
  8. yang lagi stylo nye...kami bakal2 suami yang bujang ni...pandai pegi pasar tahu...hahaha,
  9. yang kami rasa belum tentu bakal2 isteri kami mampu lakukan...hahhaa
  10. last but not least...antara kami yang bujang2 ni ada yang buta jalan...tak tahu nak baca peta...hahahaha

ha...boleh jawab x semua fakta2 yang saya ketengahkan di atas ni?hahaha...
kalau ada yang terasa saya mintak maaf...
ni atas unsur riadhah saja...
yang baik d jadikan teladan...
yang buruk dijadikan sempadan...

kan?

jadi,entri ni khas untuk para bakal isteri j kot...hahaha

ciao~

10 comments:

sizuka[Izzati] said...

hahaha.tarrrrbaik!

SANGkuRIANG said...

saja j ni...aku lama da nak kuarkan entri ni...tapi dok delay j~hahaha

puan sri panda said...

sape yg xboleh tgk rumah sepah2 tu?boley buat menantu!

SANGkuRIANG said...

kan?hahaha..ad j...tapi malas nk kantoikan...nnt laku lah bliau~hahaha

Yumna Khazali said...

wahh,terkejut~so xyah la masak cmni~

SANGkuRIANG said...

er...yum..kne masak gak...hahaha..lama da ni tggu nasi lemak bdak2 focus...hahaha

Yumna Khazali said...

alamakkk,annasik lemak ke?bende paling susah ko mintak..mintak la nasik goreng ke nasik minyak ke,ade gak chef nk tolong watkn..yg penting bukan ak la..hahaa

SANGkuRIANG said...

ha....nasi minyak ok gak..hahaha...lama x d jemputan kawen...sedap jgak skali skala...hahaha

Yumna Khazali said...

insyaAllah..ade rzeki bole la ajak budak railway mkn nasik ape2 je..doa la ak dpt 4 flat ke kan..ade gak reason ak nak wat makan2 nih..hihi

SANGkuRIANG said...

uish...4 flat sng j nk dpt yum...9 flat 2 yg ssh nk dapat...hahaha...i'Allah...same2 doa sesame kite...amiin~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...